Actual

Alte categorii

Grila Lista

Targ de toamna

Actualitate

O noua editie a targului de toamna si-a deschis portile la Alexandria. Aici se gasesc preparate din carne, produse de artizanat, flori si plante ornamentale dar si produse apicole. Acesta  este organizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Teleorman si primaria Alexandria.

Instruire ISU

Actualitate

Reprezentantii ISU Teleorman organizeaza maine o instruire in domeniul avizarii – autorizarii. În cadrul acestei întâlniri de lucru, vor fi dezbătute mai multe subiecte.

Protest

Actualitate

Aceștia au pichetat astazi Ministerului Muncii şi Ministerul Sănătății deoarece sunt nemulţumiți de condiţiile de muncă și de autospecialele foarte vechi cu care se deplasează la intervenții. Din Teleorman au participat la protest 50 de ambulantieri aflati in timpul liber sau in concediu.

Intalnire

Administratie

Intalnire sportiva romano-bulgara ieri la Zimnicea. Reprezentanti ai primariei, politiei, pompierilor si ai politistilor de frontiera din municipiul bulgar Svishtov au disputat un meci de fotbal amical cu omologii lor din structurile similare ale orasului Zimnicea.

Ioan Voicu

Administratie

In cadrul ultimei sedintea consiliului local s-au aprobat proiectele pentru acordarea ajutoarelor de incalzire locuinţei. Pana in momentul de fata au fost depuse peste 400 de dosare.

CL Rosiori

Administratie

Consiliul local al municipiului Rosiorii de Vede intrunit in sedinta ordinara a adoptat toate cele 18 proiecte de hotarare inscrise pe ordinea de zi.

Eugen Coman

Agricultura

In aceasta perioada angajatii APIA desfasoara o serie de controale pe teren. La nivel de judet sunt vizati aproximativ 400 de fermieri, suprafata de pamant verificata fiind de 60.000 de hectare.

Informare APIA

Agricultura

In sala de sedinte a primariei Alexandria, a avut loc astazi o intalnire de informare privind depunerea cererii unice pe anul 2017, ce are data limita 15 mai. La aceasta au participat reprezentanti ai APIA, Prefecturii Teleorman, primaria Alexandria ,SGA si fermieri.

Eugen Coman

Agricultura

Potrivit datelor centralizate de catre Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura Teleorman, nu toti fermierii din judet au fost autorizati pentru cererea unica pe suprafata pentru campania de anul trecut. Cei care nu sunt introdusi in bazele de date depaseste cifra de 400.

Antreprenoriat

Economic

Caravana nationala de antreprenoriat a ajuns si in municipiul Rosiorii de Vede. Tinerii interesati sa devina independenti au invatat de la antreprenori de succes cum pot sa intre in lumea afacerilor. Intalnirea a avut loc la Casa municipala de cultura Rosiorii de Vede.

Val de scumpiri

Economic

Val de scumpiri de astazi, 1 octombrie: energia electrică, gazele naturale, precum și prețul carburanților la pompă se vor majora din nou.

Indice Robor

Economic

Indicele ROBOR, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la cele mai multe credite în lei, nu se opreşte din creştere. Vineri a ajuns la un nou record în comparaţie cu ziua precedentă. Asta înseamnă că şi ratele la credite se scumpesc de la o zi la alta.

Trupa Euroton

Evenimente

Ca sa atraga cat mai multi rosioreni la manifestarea Zilele recoltei, autoritatile locale au organizat un spectacol dedicat acestui eveniment aflat la prima editie in municipiul Rosiorii de Vede. Scena pe care au evolutat artistii trupei Euroton a fost amplasata chiar in incinta targului de toamna.

Zilele recoltei

Evenimente

Ieri, au inceput Zilele Recoltei la Rosiorii de Vede, eveniment organizat de primaria municipiului pe platoul din piata centrala unde au fost amenajate spatii destinate expunerii si vanzarii legumelor si fructelor de sezon.Targul de toamna ramane deschis pana pe 15 octombrie.

Ziua Recoltei

Evenimente

Intreaga suflare zimniceana a fost ieri, 1 octombrie, in sarbatoare. Potrivit traditiei locale, in fiecare an, la inceputul lunii octombrie, orasul Zimnicea sarbatoreste Ziua Recoltei.

CJ Teleorman

Justitie

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au ridicat miercuri documente de la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, operaţiunea încheindu-se noaptea trecută, la ora 3:00.

Educatie juridica

Justitie

Ministerul Justiţiei, Ministerul Educaţiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Ministerul Public au elaborat protocolul care va sta la baza educaţiei juridice în şcoli. Aceasta materie va fi introdusa in programa scolara incepand cu anul viitor.

Tribunalul Teleorman

Justitie

In urma un cercetari efectuate de catre procurorii Directiei Nnationale Anticoruptie la Spitalul municipal din Rosiorii de Vede, atat managerul unitatii, Lucian Alexe, cat si fostul director economic, Maria Bratcioveanu, au fost trimisi in judecata in stare de libertate. Cei 2 sunt acuzati de mai multe fapte penale.

Accident mortal

Social

Pe Drumul Eurpean 70, intre localitatile Maldaieni si Mihaiesti, astazi s-a produs un grav accident de circulatie. In urma acestuia o tanara de 32 de ani a decedat.

Accident Branceni

Social

Accident de circulatie, noaptea trecuta pe drumul national 51, intre localitatile Branceni si Smardioasa. Tanarul aflat la volanul unei masini, avand alte preocupari, a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un pom.

Accident minor

Social

Comisarul sef de politie Petre Sandu, seful Serviciului Rutier Teleorman, a fost implicat in aceasta dimineata intr-un accident de circulatie. Acesta conducea masina de serviciu a institutie.

Publicitate

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro