Actual

Cod rosu de canicula

Sâmbătă, 1 iulie, în județele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Galați, Brăila, Vaslui și Iași, precum și în municipiul București și în zona joasă de relief a județelor Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău și Neamț, se vor înregistra temperaturi maxime extreme comparabile cu recordurile absolute ale perioadei, situate frecvent între 38 și 41 de grade, iar în sudul Olteniei și al Munteniei valorile termice vor urca spre 42...44 de grade.

Lucrari sens giratoriu

Din cauza numărului foarte mare de accidente de circulaţie, produse pe variata ocilitoare a municipiului Alexandria, la doua dintre intersecţii se vor realiza sesnuri giratorii. Mai exact, astazi la intersecţia DJ 504, Alexandria – Piteşti, cu VO6F, se efectuează lucrări de reglementare a circulaţiei în această intersecţie, printr-un sens giratoriu.

1 Iunie la Zimnicea

Ziua Internationala a Copilului a fost sarbatorita si anul acesta cu mare fast la Zimnicea, urbea de la malul Dunarii transformandu-se cu aceasta ocazie intr-un oras al copiilor. Concursuri sportive, desene pe asfalt, animatori profesionisti, iata cateva dintre ingredientele unei sarbatori reusite.

Protest la finante

Angajatii Directiei Generale a Finantelor Publice Teleorman au fost solidari cu restul colegilor din tara printr-un prostest spontan organizat astazi. Acestia sunt nemultumiti de legea salarizarii, care duce la taierea salariilor.

Mai multe articole...