Eco Sud Mavrodin

De la 1 ianuarie, pretul platit gunoiul menajer a crescut cu 18%. Astfel, in mediul rural de la 3,98 lei cat platea o persoana pentru gunoiul menajer, tariful a crescut la 4,70 de lei, iar in mediul urban de la 7,96  la 9,40.

Probleme bancomat

Politia a fost alertata, ieri dimineata, ca bancomatul unei banci comerciale ar fi fost spart in timpul noptii. Pana la sosirea firmei specializate in verificarea bancomatelor s-au emis tot felul de ipoteze.

Tren deraiat CF Rosiori

Cateva vagoane ale unui tren cu calatori au iesit de pe sine in timpul mersului. Evenimentul a avut loc aseara, la ora 21.30 in apropiere de Statia Rosiori Nord. Nici un pasager nu a fost ranit dar circulatia a fost intrerupta aproape 6 ore.

City of dance

Dansatori mici si mari, debutanti si avansati au luat cu asalt ringul de dans, la primul concurs national organizat in municipiul Rosiorii de Vede. La prima editie a concursului "City of dance" organizat de Primaria municipiului Rosiorii de Vede si Sibba Dance au participat dansatori din Olt, Dolj Prahova si Teleorman.

Exercitiu ISU Eurobac

Ieri, in localitatea Turnu Magurele a fost organizat un exercitiu. Astfel, a fost simulata o situatie de urgenta generata de producerea unui incendiu la sala motoarelor de pe Eurobac.

DJST

Sarbatoare pentru Directia Judeteana de Statistica Teleorman. Pe 12 iulie întreaga statistică românească aniversează împlinirea a 159 de ani de la înfiinţarea, prin Ordonanţa domnitorului Alexandru Ioan Cuza, a Oficiului Central de Statistică, una dintre primele instituţii publice create în Statul Unitar Român.

Mai multe articole...

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 20.92 km/h

  • 04 Ianuarie 2019

    Predominant innorat 1°C -3°C

  • 05 Ianuarie 2019

    Insorit 0°C -5°C