Actualitate

City of dance

Dansatori mici si mari, debutanti si avansati au luat cu asalt ringul de dans, la primul concurs national organizat in municipiul Rosiorii de Vede. La prima editie a concursului "City of dance" organizat de Primaria municipiului Rosiorii de Vede si Sibba Dance au participat dansatori din Olt, Dolj Prahova si Teleorman.

DJST

Sarbatoare pentru Directia Judeteana de Statistica Teleorman. Pe 12 iulie întreaga statistică românească aniversează împlinirea a 159 de ani de la înfiinţarea, prin Ordonanţa domnitorului Alexandru Ioan Cuza, a Oficiului Central de Statistică, una dintre primele instituţii publice create în Statul Unitar Român.

ANI

Conform unui comunicat de presa remis de catre Agentia Nationala de Integritate, viceprimarul comunei Marzanesti a fost declarat incompatibil. Alaturi de acesta, alti 19 alesi locali din tara au primit acelasi verdict.

Cota de atentie a apelor

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis pentru judetul Teleorman 2 coduri de inundatii, unul galben si unul portocaliu. Potrivit Sistemului de Gospodarire a Apelor Telorman, nici un rau vizat de cele 2 atentionari nu a creat probleme.

Silozul din Smardioasa

Ieri, partea stanga a silozului de la Samrdioasa s-a facut una cu pamantul. Potrivit declarației oamenilor din zonă, zeci de tone de rapiță se află sub moloz. Pierderile sunt imense, iar o evaluare a pagubelor va fi efectuată in perioada urmatoare.

Mortii se cara cu caruta

O problema care, daca n-ar fi reala, ar fi hilara a fost ridicata de presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie Teleorman, Silviu Mocanu si se refera la transportul cadavrelor, in cazul mortilor suspecte. Serviciul de Medicina Legala este autoritatea care ar trebui sa se ocupe cu aceasta activitate.

Mai multe articole...

Meteo

Predominant innorat

18°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 65%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Octombrie 2018

    Predominant innorat 18°C 10°C

  • 19 Octombrie 2018

    Predominant innorat 21°C 8°C