Valerică Cîrciumaru

Edilul municipiului Rosiorii de Vede a informat consiliul local despre finalizarea in instanta a unui litigiu cu firma care a concesionat piata centrala si  situatia, la zi a platilor in contul unor credite si datorii catre bugetul statului pe care le are administratia locala din anii anteriori. Primarul a prezentat membrilor consiliului local un scurt istoric al evenimentelor ce au dus la procesul intentat primariei de concesionarul pietei centrale.

Danut Cristescu - presedintele CJ

Alesii judeteni s-au intrunit ieri dupa amiaza in sedinta ordinara de lucru. Pe masa de lucru a acestora au fost noua proiecte de hotarare, dicutii fiind la cel care a vizat aprobarea situatiilor financiare anuale si acoperirea pierderii contabile intregistrata la 31.12.2017 de catre Piscicola Teleorman. Consilierul judetean, Marin Tole, a cerut unele explicatii.

Consiliul local Rosiori

Consiliul local Rosiorii de Vede, intrunit in sedinta ordinara de lucru a adoptat 16 hotarari, din cele 17 proiecte aflate pe ordinea de zi. Pentru singurul proiect de hotarare respins s-a propus votul secret din motive de etica si majoritatea consilierilor au fost impotriva inchirierii unui teren situat in curtea Spitalului municipal Caritas.

Petre Parvu

Sedinta de lucru a Consiliului Local al orasului Zimnicea a adus astazi pe masa consilierilor rapoarte despre situatia financiara  la zi a orasului, despre proiectele cu finantare externa  realizate in ultima vreme, dar si despre cele aflate in derulare. Edilul zimnicean a tinut sa lamureasca si chestiunea asa-zisei suspendari a sa din functia de primar.

Mai multe articole...