Consiliul Local din Zimnicea s-a intrunit astazi in prima sedinta de lucru din noul mandat

CL Zimnicea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dupa depunerea juramantului de catre unul dintre alesii locali, consilierii  au votat in unanimitate cele doua proiecte de hotarari aflate pe ordinea de zi a sedintei de astazi.

Consiliul Local al orasului Zimnicea s-a intrunit astazi in prima sedinta de lucru din noul mandat. O prima sedinta extraordinara la care au luat parte 16 din cei 17 consilieri locali alesi pe data de 5 iunie. Intrunirea de lucru a debutat cu depunerea juramantului de catre unul dintre alesii locali absenti la precedenta sedinta, cea de constituire a noului consiliu local.
S-a trecut apoi la cele 2 proiecte de hotarari aflate pe ordinea de zi a sedintei de astazi. Doua rectificari bugetare s-au aflat astfel in atentia alesilor locali. Prima a vizat rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului Orasenesc Zimnicea, prin realocarea unor sume aferente trimestrului 3 si 4, catre trimestrul 2, alocare necesara acoperirii unor nevoi  salariale ale unitatii. A doua rectificare a vizat bugetul local al orasului. Ambele proiecte au fost aprobate cu unanimitate de voturi.
Urmatoarea sedinta de lucru a Consiliului Local Zimnicea va avea loc luna viitoare.

Meteo

Insorit

10°C

Alexandria

Insorit

Umiditate: 76%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Octombrie 2018

    Predominant insorit 22°C 7°C

  • 18 Octombrie 2018

    Predominant innorat 20°C 10°C