In Teleorman sunt primarii care au primit contracte cu finantare zero

Tiberiu Neanu

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tiberiu Neamu, primarul localitatii Viisoara, a afirmat ca a primit de la Consiuliu Judetean contract cu finantare zero pentru acest an. Presedintele consiliului, a declarat astazi ca nu doar la Viisoara este aceasta situatie ci si in alte localitati si chiar la institutia pe care o conduce.

Tiberiu Neamu, primarul comunei Viisoara, a afirmat in cadrul emisiunii “In centrul atentiei”, difuzata aseara la postul nostru de televiziune, ca pentru acest an a primit din partea Consiuliului judetean contract cu finanatere zero. este vorba despre proiectul privind reteaua de apa din localitate, care este realizat in proportie de 35%.
Presedintele Consiliului Judetean, recunoaste ca asa este, insa nu doar la Viisoara s-a intamplat asa, mai sunt si alte localitati care anul acesta a primit finanate zero, dar la anul aceste primarii vor primii bani pentru a continua lucrarile.

Intrebat care este motivul care sta la baza acestei situatii, Adrain Gadea a explicat ca fondurile vin de la Ministerul Dezvoltarii.
Si Consiliu Judetean  a primit finanatere zero in acest an pentru reabilitarea a 2 drumuri judetene, bani ce vor venii in 2016.

Meteo

Predominant innorat

-4°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 76%

Vant: 11.27 km/h

  • 24 Ianuarie 2018

    Predominant innorat -1°C -7°C

  • 25 Ianuarie 2018

    Predominant insorit 0°C -12°C