In Teleorman sunt primarii care au primit contracte cu finantare zero

Tiberiu Neanu

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tiberiu Neamu, primarul localitatii Viisoara, a afirmat ca a primit de la Consiuliu Judetean contract cu finantare zero pentru acest an. Presedintele consiliului, a declarat astazi ca nu doar la Viisoara este aceasta situatie ci si in alte localitati si chiar la institutia pe care o conduce.

Tiberiu Neamu, primarul comunei Viisoara, a afirmat in cadrul emisiunii “In centrul atentiei”, difuzata aseara la postul nostru de televiziune, ca pentru acest an a primit din partea Consiuliului judetean contract cu finanatere zero. este vorba despre proiectul privind reteaua de apa din localitate, care este realizat in proportie de 35%.
Presedintele Consiliului Judetean, recunoaste ca asa este, insa nu doar la Viisoara s-a intamplat asa, mai sunt si alte localitati care anul acesta a primit finanate zero, dar la anul aceste primarii vor primii bani pentru a continua lucrarile.

Intrebat care este motivul care sta la baza acestei situatii, Adrain Gadea a explicat ca fondurile vin de la Ministerul Dezvoltarii.
Si Consiliu Judetean  a primit finanatere zero in acest an pentru reabilitarea a 2 drumuri judetene, bani ce vor venii in 2016.

Meteo

Predominant insorit

18°C

Alexandria

Predominant insorit

Umiditate: 29%

Vant: 22.53 km/h

  • 25 Septembrie 2018

    Partial innorat 18°C 9°C

  • 26 Septembrie 2018

    Predominant insorit 17°C 4°C