Neintelegeri intre beneficiar si constructorul salii de sport de la Scoala Dan Berindei

Sala de sport

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Receptia lucrarilor de constructie a salii de sport de la Scoala Dan Berindei din Rosiorii de Vede a fost amanata din cauza neintelegerilor intre Compania Nationala de Investitii si firma care a executa lucrarile.

Investitia a fost finalizata si asteapta sa fie data in folosinta cat mai curând.

La aproape doi ani de la demararea lucrarilor de constructie, sala de sport a Scolii Dan Berindei nu a fost data in folosinta elevilor nici acum. Desi au aflat motivul acestor intarzieri, autoritatile locale nu pot avansa o data certa pentru receptia finala pentru ca aceasta nu a fost comunicata, deocamdata de catre Compania Nationala de Investitii.

Constructia salii de sport de la Scoala Dan Berindei a inceput in noiembrie 2014 si avea termen de finalizare septembrie 2015. Constructorul a solicitat prelungirea termenului de executie pana in februarie 2016 si de atunci se tot asteapta receptia finala a lucrarilor si transferul catre beneficiarii de drept, elevii scolilor Dan Berindei si Zaharia Stancu.