Primarul si consilierii locali din Turnu-Magurele au depus juramantul

Danut Cuclea

Administratie
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ieri, la Turnu Magurele au fost validati membrii noului consiliu local si primarul Danut Cuclea a depus juramantul de investire pentru un nou mandat. La sedinta festiva de investire a participat si prefectul judetului Teleorman, Carmen Daniela Dan.

Consiliul local al municipiului Turnu Magurele si-a intrat de, ieri in atributii dupa sedinta festiva de constituire si depunerea juramantului de credinta de fiecare dintre membrii noului consiliu ales in urma scrutinului electoral din 5 iunie. Prima parte a sedintei a fost condusa de cel mai varstnic consilier ales, asistat de cei mai tineri membri ai consiliului.
In fata consiliului local ,legal constituit a depus juramantul de credinta,Danut Cuclea, primarul municipiului Turnu Magurele ,reales pentru inca un mandat in fruntea administratiei locale.
La Turnu Magurele s-a optat pentru continuitate si a existat o singura propunere pentru functia de viceprimar, Florentin Cristea de la PSD care a ocupat aceasta functie si in mandatul anterior.In consiliul local Turnu Magurele PSD are 10 consilieri , PNL - 7 iar ALDE si PMP cate unul.

Meteo

Predominant innorat

29°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 30%

Vant: 11.27 km/h

  • 22 Septembrie 2018

    Predominant insorit 30°C 11°C

  • 23 Septembrie 2018

    Predominant innorat 28°C 15°C