Problemele vasnice in atentia Comisiei de dialog social

Problemele vasnice in atentia Comisiei de dialog social

Comise de dialog social

Administratie
Tipografie

Reprezentantii persoanelor varstnice din judet, au partcipat astazi, la o noua comisie de dialog civic. Aceasta s-a desfasurat in sala mica de sedinte a Prefecturii Teleorman, pe ordinea de zi fiind mai multe puncte.

In sala mica de sedinte a Prefecturii Teleorman, a avut loc astazi, o noua intalnire a Comitetului Consultativ de dialog civic pentru Presoanele Varstnice. Prima discute care s-a purtat la aceasta intalnire a avut ca tema principala decontarea serviciilor medicale, iar directorul Casei Nationale de Sanatate Teleorman, a prezentat un raport al acestor servicii.
Tot la capitolul medical, prefectul judetului, Carmen Daniela Dan, a adus inca o data in dicutie subiectul cardului de sanatate. Aceasta a mentionat ca medicilor de familie sa le fie transmis inca o data, ca acestia sa nu mai pastreze cardurile pacientilor, si nici pacientii sa nu mai lase cardurile la medici.
Reprezentantii persoanelor varstnice au venit si cu o serie de propuneri.
In discute a fost readusa si problema tomografului de la Spitalul Judetean din Alexandria. Prezent la inatlnire, managerul unitatii spitalicesti, doctorul Valentin Filip, a explicat inca o data care este situatia.
La aceasta intalnire au mai particpat si alti reprezentanti ai institutiilor din judet.