Petre Daea

Ministrul Petre Daea a fost în vizită la bătrânii din centrele situate în localitățile Cervenia și Furculești. Acesta a continuat campania începută în urma cu ceva timp de promovare a lânii de oaie. Acesta a adus bătrânilor din cele două centre șosete din lână și paturi confecționate din același material.

Protest la APIA Teleorman

Agajaţi APIA Teleorman au interupt astazi programul de lucru timp de o ora şi au derulat o acțiune de protest spontan în faţa sediului instituţiei judeţene. Nemulțumirile acestora sunt legate de impactul pe care îl va avea legea salarizării asupra veniturilor.

Protest angajati APIA

Aproximativ 100 de angajaţi APIA Teleorman din tot județul au interupt în această dimineață  programul de lucru intre orele 9 si 12. acestia au derulat o acțiune de protest spontan în faţa sediului instituţiei judeţene, nemultumiti de impactul pe care îl va avea legea salarizării asupra veniturilor.

Discuire

In Teleorman, campanaia agricola de toamana in ceea ce priveste insamanatarile este aproape de final. Au fost înființate culturi  pe o suprafață de aproximativ 230.000 de hectare. În momentul de fata se lucrează la arăturile de toamnă, până la această dată acestea fiind efectuate pe o suprafață de 30.000 de hectare.

Teledetectie APIA

In urma cu cateva zile in Teleorman a fost finalizat controlul prin teledetectie la un numar de 1246 de fermieri vizati. In acesta perioada angajatii Apia stau de vorba cu fermierii pentu a le explica rezultatele verificarilor.

Cereale

Vanzarea cerealelor de catre producatorii agricoli, pe piata interna sau la export, se va face pe baza unor contracte de vanzare stabilite in mod unitar din punctul de vedere al clauzelor si conditiilor pentru toti producatorii agricoli.

Mai multe articole...

Meteo

Averse de ninsoare

-2°C

Alexandria

Averse de ninsoare

Umiditate: 100%

Vant: 17.70 km/h

  • 23 Ianuarie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -5°C

  • 24 Ianuarie 2018

    Partial innorat 0°C -7°C