Ziua Recoltei la Zimnicea

Agricultura
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zimnicenii au cinstit si anul acesta asa cum se cuvine roadele toamnei, sute de zimniceni si nu numai, umpland ieri dimineata Piata Agroalimentara a orasului, cu ocazia traditionalei sarbatori locale a “Zilei Recoltei”.

Un adevarat festival al culorii si gustului la care au luat parte zeci de producatori locali, care si-au etalat cu aceasta ocazie cele mai alese produse, totul pentru a incanta si convinge ochiul cumparatorului.
Ziua Recoltei este insa si o sarbatoare a cantecului si voiei bune, autoritatile orasului fiind si de aceasta data la inaltime in  privinta artistilor alesi pentru a marca aceasta zi speciala in calendarul zimnicean. Astfel,pe scena special amenajata in Piata Agroalimentara a orasului au urcat solisti de prima mana ai muzicii populare romanesti-zimniceanul Florin Parlan, dar si mult mai celebrii Nicu Paleru si Constantin Enceanu, toti acestia fiind secondati de ansamblul de dansuri populare al Liceului Teoretic Zimnicea.
Sarbatoare a toamnei si omagiu adus roadelor pamantului, Ziua Recoltei reprezinta an de an un reper pentru zimnicenii de toate varstele.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 24.14 km/h

  • 19 Noiembrie 2018

    Rain And Snow 2°C -4°C

  • 20 Noiembrie 2018

    Noros 2°C -4°C