Actual

Trecerea la moneda euro

Prima reuniune a Comitetului interministerial pentru trecerea la moneda euro a avut loc astăzi, la Palatul Victoria. Ședința a fost prezidată de premierul Sorin Grindeanu, iar guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, și ministrul Finanțelor Publice, Viorel Ștefan, au participat în calitate de vicepreședinți ai Comitetului.

Munca in Spania

In aceasta perioada, prin AJOFM Teleorman sunt disponibile 200 de locuri de munca in Spania. Acestea sunt pentru munca sezoniera.

Eures

1003 de locuri de munca in strainatate sunt puse la dispozitia persoanelor interesate, prin reteaua Eures din cadrul Agentiei Judeteane pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman. Cei interesati sa participe la selectiile organizate, trebuie sa se inregistreze in baza de date a institutiei.

Bursa locurilor de munca

Astazi, la Casa de cultura din Alexandria a avut loc bursa locurilor de munca. La aceasta au fost prezenti in jur de 20 de angajatori. S-au aratat interesati de obtinerea unui loc de munca in jur de 400 de persoane, 200 fiind prezenti la bursa din Alexandria, diferenta fiind in Rosiorii de Vede si Turnu Magurele.

Reprezentant DO

Furnizorul de energie electrica, CEZ Distributie si-a schimbat numelele in Distributie Oltenia. Pentru acest an, sub noua sigla se anunta investitii de peste 178,3 milioane lei în acest an, asigurate din surse proprii.

Mai multe articole...