Proiectul "Success"

In cadrul proiectului "SUCCESS- Startup-uri Constituite pe Competente Economice Sustenabile de Succes" implementat de Universitatea Bucuresti incepand din acest an, la Rosiorii de Vede a avut loc un workshop de informare privind beneficiile acordate prin acest proiect. Acest program de sprijin antreprenorial se adreseaza persoanelor interesate din Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia.

Locuri de munca in strainatate

667 de locuri de munca in strainatate sunt puse la dispozitia persoanelor interesate, prin reteaua Eures din cadrul Agentiei Judeteane pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman. Cei interesati sa participe la selectiile organizate, trebuie sa se inregistreze in baza de date a institutiei.

Se schimba banii

Banca Nationala a Romaniei a anuntat ca va emite noi bancnote si monede, incepand cu 1 ianuarie 2018, care vor circula pe piata in paralel cu cele vechi pana la sfarsitul anului.

Curs istoric

Moneda europeana a fost cotata la 4,6198 lei la cursul oficial anuntat de Banca Natională a României. Un nivel atat de inalt nu a mai fost inregistrat din 29 august 2012.

Revolutia fiscala

Contribuţiile sociale vor trece de la angajatori la angajaţi începând cu 1 ianuarie 2018, potrivit unei Ordonanţe de Urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal, adoptată în 8 noiembrie.

Robor la 2,18%

Indicele Robor la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a crescut la nivelul de 2,18%, cel mai mare din octombrie 2014 până în prezent, potrivit BNR.

Mai multe articole...

Meteo

Noros

15°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 69%

Vant: 11.27 km/h

  • 17 Martie 2018

    Noros 17°C 9°C

  • 18 Martie 2018

    Rain And Snow 11°C 0°C