Evenimente

Florin Traian Costan

Festivalul Pe deal la Teleormănel și-a desemnat aseară câștigătorii. Concurenții din Moldova s-au dovedit a fi cei mai buni, trofeul fiind adjudecat de Florin Traian Costan, din Suceava. La Teleorman a rămas premiul de popularitate, publicul apeciind prestația lui Florin Pieleanu.

Concurs Sah

O alta activitate cuprinsa in calendarul actunilor sportive dedicate Zileleor Municipiului Alexandria este competitia de sah. Pasionatii sportului mintii s-au intrecut astazi la clubul pensionarilor din Alexndria, inscriindu-se un numar de 20 de participanti.

Seara de muzica

Seria concertelor  de muzica folk in aer liber a continuat vineri seara in centrul municipiului Rosiorii de Vede. Si in acest sezon muzica folk a atras  un public numeros care a fedonat impreuna cu invitatii piese cunoscute ale genului.

Ziua comunei Scrioastea

Ziua comunei Scrioastea, sarbatoare tradiționala ce are loc pe 15 august,a ajuns in acest an la editia cu numarul 11. De partea artistică a evenimentului s-a ocupat edilul localitatii care si-a asumat si rolul de prezentator al spectacolului menit sa acopere toate gusturile scriostenilor in materie de muzica.

Sarbatoarea teiului

Locuitorii comunei Draganesti de Vede au sarbatorit, sambata, floarea de tei, eveniment cu traditie in aceasta comuna inconjurata de paduri de tei. La sarbatoarea locala au fost invitati artisti indragiti care le-au oferit oamenilor adunati pe stadionul comunal un spectacol de exceptie.

Mai multe articole...

Meteo

Insorit

10°C

Alexandria

Insorit

Umiditate: 76%

Vant: 6.44 km/h

  • 17 Octombrie 2018

    Predominant insorit 22°C 7°C

  • 18 Octombrie 2018

    Predominant innorat 20°C 10°C