Caluisarii din Dracsani

Concursul zonal Rosiori Dance & Voice, editia a II-a a continuat cu sectiunea dans modern si muzica usoara la care au participat cei mai talentati copii si tineri din mai multe localitati. Pe langa premiile acordate celor mai buni concurenti la aceasta sectiune, organizatorii au oferit marele premiu si trofeul celei mai bune trupe care s-a remarcat in acest an, Calusarii din Dracsani.

Zilele municipiului Rosiorii de Vede

Sambata seara, in cadrul specatacolului folcloric "Pe deal, pe la Teleorman" a avut loc si deschiderea oficiala a Zilelor municipiului Rosiorii de Vede. Cu cateva minute bune de intarziere, din cauza ploii, au urcat pe scena din centrul orasului pentru a le transmite mesaje de felicitare rosiorenilor, de ziua lor, edilul municipiului si oficialitatile invitate la eveniment.

In paşi de dans

Sambata, a avut loc la Alexandria o noua editie a festivalului-concurs “In pasi de dans”. Astfel, sute de elevi din tara si strainatate au participat la a X-a editie, organizate ca si precedentele de catre Colegiul National Alexandru Ioan Cuza in parteneriat cu primaria Alexandria.

Ziua comunei Bragadiru

O zi plina de distractie, condimentata cu muzica populara si muzica de petrecere. Acestea au fost ingredientele celei de-a doua editii a sarbatorii locale a bragadirenilor, finalizata cu un spectacol de artificii.

In pasi de dans (arhiva)

O noua editie a festivalului concurs de dans, intitulat “In pasi de dans”, se va desfasura sambata la Alexandria. La aceasta competitie sunt asteptate ansambluri si formatii de dans, atat din tara cat si din strainatate.

Mai multe articole...