Demonstratii si ateliere de prezentare ale jandarmilor teleormaneni

Demonstratie jandarmi

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Demonstratii si ateliere de prezentare ale jandarmilor teleormaneni pentru publicul zimnicean, in pregatirea zilei de 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Romane. Publicul din Zimnicea a putut cunoaste astfel tehnici si metode de interventie ale jandarmilor, metode de autoaparare, tehnici si instrumente din dotarea jandarmeriei.

Jandarmii teleormaneni au continuat si astazi seria manifestarilor dedicate intampinarii zilei de 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Romane, atunci cand institutia va sarbatori 167 de ani in slujba tarii si a cetatenilor sai. Astfel, dupa ce ieri au vizitat orasul Videle, a venit randul astazi pentru intalnirea cu publicul din Zimnicea, un public numeros, in special tanar si foarte tanar, care a ocupat artera principala a orasului pentru a asista la demonstratiile jandarmilor.
La finalul fiecarei serii de exercitii si demonstratii jandarmii au fost rasplatiti cu aplauze. La finalul demonstratiilor, copiii prezenti la intalnirea  cu jandarmii au putut cunoaste mai indeaproape tehnica si dotarile acestora, multi dintre acestia profitand de ocazie pentru a obtine si o amintire de la intalnirea de astazi cu jandarmii teleormaneni.

Meteo

Averse de ninsoare

0°C

Alexandria

Averse de ninsoare

Umiditate: 99%

Vant: 14.48 km/h

  • 17 Decembrie 2018

    Snow 1°C -1°C

  • 18 Decembrie 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C