Un an de Liber in Teleorman

Liber in Teleorman

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La aniversarea a un an de la lansare, ziarul Liber in Teleorman a celebrat evenimentul printr-un veritabil spectacol de muzica folk. Au fost invitati sa cante nume sonore precum: Emeric Imre, Ion Popa, Nicusor Lina, dar si tanarul teleormanen - Octavian Brosteanu.

Cele doua jurnaliste, Carmen Dumitrescu si Monica Vasilescu au organizat o seara de « colectie » alaturi de « oamenii dragi lor », colaboratori ai ziarului; incurajate de sprijinul moral al  celor ce le-au sustinut timp de un an intreg.

"Un an de bucurii, de paradoxuri si de contradictii" asa au concluzionat initiatoarele unui proiect curajos, dupa un an in care au izbutit, ca in fiecare saptamana sa lupte cu piedici, temeri, amenintari, dar si incurajari si sustineri din partea celor apropiati.
Fiecare saptamana a fost o provocare, odata cu lansarea  fiecarui numar al publicatiei “LIBER IN TELEORMAN”; ajuns acum la a 50-a editie.  O victorie, sustin cele doua jurnaliste.
Si pentru ca orice victorie se sarbatoreste, Monica Vasilescu si Carmen Dumitrescu au organizat un altfel de cenaclu artistic,  in care au adunat oamenii apropiat lor si artisti de suflet :
Octavian Brosteanu – tanar artist teleormanean, a deschis seara de muzica , urmat fiind de Nicusor Lina si Ion Popa  - trubadurul de la Izbiceni.
Momentul asteptat de cusufletul la gura de catre spectatori, a culminat cu un concert, in care « Nebunul de alb » a facut din aniversare -  un spectacol de colectie

Meteo

Ploaie marunta

2°C

Alexandria

Ploaie marunta

Umiditate: 99%

Vant: 30.58 km/h

  • 16 Decembrie 2018

    Rain 4°C 1°C

  • 17 Decembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C