Ziua Politiei Romane marcata la Alexandria

Valentin Dumitrascu

Evenimente
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua Politiei Romane a fost marcata astazi la nivelul judetului Teleorman printr-o serie de manifestari. Prima dintre ele a fost reprezentata de o sedinta festiva organizata la nivelul inspectoratului de politie, in sala de sedinte.

"Mandru ca sint politist" acesta a fost de departe cel mai important mesaj transmis astazi de Valentin Dumitrascu, seful inspectoratului judetean de politie, colaboratorilor sai dar si colegilor din echipa manageriala.

Sala de sedinte a inspectoratului a gazduit astazi o sedinta festiva, la care au participat si invitati ai inspectoratului. La sedinta a luat parte si un general de brigade, in rezerva, Odangiu Andrei. Sedinta a debutat cu intonarea imnului de stat al Romaniei.
Mai multi ofiteri si subofiteri au fost ridicati in gradul professional urmator, atat la termen cat si pentru merite deosebite. Inspectorul sef le-a inmanat gradele, felicitandui totodata pentru munca lor in cadrul inspectoratului de politie.

In paralel cu aceasta sedinta, pe platoul din fata casei de cultura, oamenii legi teleormaneni si-au prezentat tehnica de lupta, publicului vizitator.Copii au fost cei mai incantati de masinile oamenilor legii, iar sirenele au rasunat cateva ore buna in centrul orasului resedinta de judet.

Astazi, 25 martie este Ziua Politiei, aceasta fiind si ultima zi a manifestarilor dedicate acestui eveniment.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 38.62 km/h

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C

  • 16 Decembrie 2018

    Ploi usoare 9°C 3°C