Actual

CJ Teleorman

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au ridicat miercuri documente de la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, operaţiunea încheindu-se noaptea trecută, la ora 3:00.

Educatie juridica

Ministerul Justiţiei, Ministerul Educaţiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Ministerul Public au elaborat protocolul care va sta la baza educaţiei juridice în şcoli. Aceasta materie va fi introdusa in programa scolara incepand cu anul viitor.

Taieri ilegale arbori

Un grup de indivizii sau ales acum cu dosare penale pentru taiere ilegala de arbori. Acestia au fost depistati de oameni legii, dupa o munca de mai multe luni, pentru strangerea dovezilor necesare la dosar.

Ministerul Justitiei

Rasturnare de situatie in privinta modificarii Codurilor Penale, dupa ce Ministerul Justitiei a trimis catre CSM, Parchetul General, DNA inca de ieri un proiect de lege care copiaza aproape integral continutul OUG 13/2017. Mai mult, ministrul Florin Iordache anunta in aceasta dimineata ca proiectul de lege va fi publicat azi pe site-ul ministerului.

Mai multe articole...