Luna Padurii marcata de catre Directia Silvica si la Alexandria

Plantare copaci

Mediu
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Luna pădurii, sărbătoare anuală ce se desfăşoară în perioada 15 martie – 15 aprilie, este unul din cele mai importante evenimente în domeniul silvic si ecologic.

Luna padurii, activitate in domeniul silvic si ecologic, a fost marcata si in muncipiul Alexandria, printr-o actiune de plantare de copaci. Inainte de activitatea propriu-zisa, conducerea Directiei Silvice, a facut o scurta prezentare a  evenimentului.
Conform datelor, in momentul de fata Directia Silvica Teleorman administreaza o suprafata totala de 26.503 hectare de fond forestier.
Pentru acest an, exista si planuri in ceea ce priveste regenerarea padurilor. Astfel, silvicultorii teleormaneni vor sa realizeze astfel de lucrari pe o suprafata de 149 de hectare.
Si pentru a marca cum se cuvine luna padurii, pe fondul forestier dintre localitatile Nanov si Buzescu au fost plantati copaci. Acestia vor ajunge la maturitate intr-o perioada de 5 ani.
La aceasta actiune au participat silvicultori, dar si reprezentantii Grazii Nationale de Mediu si ai Agentiei pentru Protectia Mediului Telorman.

Meteo

Noros

1°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 99%

Vant: 38.62 km/h

  • 16 Decembrie 2018

    Noros 4°C 1°C

  • 17 Decembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C