56 persoane decedate, traiesc si primesc pensii

Evidenta Populatiei

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doar in Teleorman se poate intampla asa ceva. Potrivit conducerii Casei Judetene de Pensii, 56 de persoane care figureaza ca decedate la Evidenta Populatiei beneficiaza de pensii. Motivul, aceste persoane traiesc.

Numai in Teleorman se poate intampa asa ceva. Dupa ce la ultimele alegeri decedatii au avut drept de vot, acum mortii care traiesc primesc pensie. Si nu este un mit, este un adevar. La nivelul judetului, la Evidenta Populatiei, 56 de persoane figureaza ca trecute in lumea celor drepti, realitatea este insa alta. Cei de la Casa Judeteana de Pensii au facut cercetari in urma caroara a reiesit faptul ca persoane sunt cat se poate de vii. Drept urmare, in continuare acestea beneficiaza de plata pensiei.
Un astfel de caz a fost dat exemplu chiar de directorul Casei de Pensii, Emilian Bomboe, fiind vorba despre o persoana din localitatea sa natala.
Si iata cum, numai in Teleorman se poat intampla minuni. Mortii au drep de vot, iar cei care sunt decedati dar traiesc, primesc pensie. Sa speram ca cei de la Evidenta Populatiei vor indrepta lucrurile.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 20.92 km/h

  • 04 Ianuarie 2019

    Predominant innorat 1°C -3°C

  • 05 Ianuarie 2019

    Insorit 0°C -5°C