Accident cu victime pe DE 70 la Rosiorii de Vede

Accident cu victime pe DE 70 la Rosiorii de Vede

Accident Rosiori DE 70

Social
Tipografie

Accident de circulatie, in aceasta dimineata in Rosiorii de Vede, la intersectia Drumului European 70 cu Drumul Judetean 612 A din cauza neacordarii de prioritate. Doua autoturisme in care se aflau cinci persoane printre care si un copil cu dizabilitati s-au izbit frontal si pentru una dintre victime a fost nevoie de interventia unitatii de descarcerare.

In aceasta dimineata, la intersectia Drumul European 70 cu DJ 612 A care face legatura cu Spitalul TBC s-a produs inca un accident de circulatie grav din cauza neacordarii de prioritate. Autoturismul care circula dinspre Spitalul TBC a intrat in intersectie fara sa se asigure si a izbit un alt autoturism  care circula regulamentar. In cele doua autoturisme implicate in accident se aflau 5 persoane, patru adulti si un copil care din cauza sperieturii a suferit un soc si a fost transportat la spital pentru investigatii. Pentru salvarea uneia dintre victime a fost nevoie de interventia unitatii de descarcerare.

La fata locului s-au deplasat si trei ambulante pentru a transporta victimele la Spitalul municipal Caritas iar politia municipala a preluat cazul si face cercetari pentru a stabili cauzele producerii accidentului.