Accident grav, sambata noaptea in Draganesti Vlasca

Accident Draganesti

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Accident grav de circulatie sambata noaptea in localitatea Draganesti Vlasca. Soferul unei masini nu a observant o caruta si a lovit-o in plin.

O clipa de neatentie sau pur si simplu fatalitate. Acesta a fost momentul in care, soferul unui autoturism, a lovit sambata noaptea in plin o caruta pe raza localitati Draganesti Vlasca. Impactul a fost cat se poate de puternic iar caruta a fost facuta zob. Un tanar de 37 de ani care se afla in caruta a decedat, la fel ca si animalul care tragea caruta. A mai primit insa o sansa la viata o persoana in varsta, aflata si ea in atelajul tras de cal.

Ambulantieri sositi la fata locului, l-au preluat pe unul dintre ocupanti carutei si l-au transportat la camera de primiri urgent a Spitalului judetean, acesta fiin grav ranit. Pentru cea dea doua persoana, nu sa mai putut face insa nimic. Acesta incheiase socotelile cu viata.

Comentariile sunt de prisos. Nu poti spune decat cateva cuvinte – neatentie, lispa de semnalizare si o infrastructura ramasa din perioada comunismului.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 95%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Decembrie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -1°C

  • 19 Decembrie 2018

    Noros -1°C -2°C