Campania de sterilizare gratuita continua la Rosiorii de Vede

Sterilizare caini

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Campania gratuita de sterilizare a cainilor si pisicilor cu si fara stapan continua si in aceasta luna la Rosiorii de Vede. In cadrul acestui proiect initiat in primavara acestui an de Asociatia pentru protectia animalelor Hulda cu sprijinul autoritatilor locale si finantata de Hobo Dogs din Finlanda au fost sterilizate sute de animale in marea lor majoritate, cu stapan.

Pentru a cincea luna consecutiv , medicii voluntari de la Romania Animal Rescue vor fi prezenti la Rosiorii de Vede pentru a steriliza cainii cu si fara stapan in cadrul campaniei initiate de Asociatia pentru protectia Animalelor Hulda si finantate de Asociatia Hobo Dogs din Finlanda. Echipa medicului Aurelian Stefan va efectua operatiile de sterilizare la Centrul din Vadul Vezii pus la dispozitie de autoritatile locale in cadrul unui acord de colaborare pentru derularea acestui proiect.

Deschiderea oficiala a campaniei a avut loc pe 29 mai 2015 si de atunci, in fiecare luna zeci de animale cu stapan din Rosiorii de Vede au beneficiat de aceasta operatie in mod gratuit. De pachetul de sterilizare ce cuprinde castrare, vaccinare antirabica si microcip  beneficiaza, in mod gratuit toti cainii cu sau fara stapan ce vor fi adusi la Centrul din Vadul Vezii, vineri 2 octombrie, intre orele 10-17 cand se deruleaza a cincea campanie a proiectului.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 38.62 km/h

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C

  • 16 Decembrie 2018

    Ploi usoare 9°C 3°C