De astazi canicula s-a instalat in judetul nostru

Cod galben

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru a scapa de aceasta alexandrenii recurg la diferite metode. Cea mai folosita este statul la umbra. Pentru a evita probleme cauzate de caldura medicii recomanda hidratarea si folosirea hainelor deschise la culoare si din bumbac.

Judetul nostru este de astazi sub avertizare cod galben de canicula. Pentru a reduce din efectele caldurii alexandrenii recurg la diferite metode. De exemplu multi dintre acestia aleg sa stea la umbra, iar altii sa se hidrateze corespunzator.
Si medicii vin cu o serie de recomndari. In primul rand persoanele care se stiu cu probleme de sanatate trebuie sa evite intervalul orar 10-18, atunci cand soarele este mai puternic. Deasemenea hainele trebuie sa fie deschise la culoare si de preferat din bumbac.
Pentru a venii in sprijinul cetatenilor in muncipiul Alexandria au fost stabilite puncte de prim ajutor in piata centrala, la cea din Peco si la primaria Alexandria. Potrivit celor de la Administratia Nationala de Meteorologie astazi la ora 13 maxima la nivel de judet a fost de 33 de grade Celsius.

Meteo

Noros

-4°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 11.27 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 1°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C 0°C