Din cauza neatentiei un TIR s-a rasturnat pe E70

Tir rasturnat

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In aceasta dimineata soferul unui camion a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. Incidental s-a produs in intersectia Drumului European 70 cu varianta ocolitoare, in zona localitatii Buzescu.

La primele ore ale diminetii, circulatia pe Drumul European 70 in zona localitatii Buzescu era ingreunata. Acest lucru s-a intamplat din cauza unui sofer de camion, care pe fondul neatentiei s-a rasturnat cu atovehicolul. Din primele cercetari efectuate la fata locului se pare ca acesta avea alte preocupari decat a conduce, iar in sensul giratoriu ce leaga drumul E70 de varianta ocolitoare a municipiului Alexandria, din zona localitatii Buzescu, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat. In urma impactului atat cabina cat si cele 2 remorci au fost avariate destul de grav.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie, care pe langa masuratorile si verificarile necesare, au dirijat si circulatia in zona. Pentru ca nu a fost accident cu victime, soferul camionului a scapat doar cu sperietura in urma impactului, din partea politiei nu a primit nici o sanctiune.

Meteo

Predominant innorat

1°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 99%

Vant: 17.70 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Predominant insorit 2°C -2°C