Flacari la Cuza

Incendiu Liceu

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Panica astazi in randul cadrelor didactice si al elevilor de la Liceu Teoretic Alexandru Ioan Cuza din Alexandria. Aceasta s-a datorat din cauza flacarilor izbucnite la o anexa a unitatii scolare, care era lipita chiar de liceu. Prima masura luata de catre conducere a fost evacuarea tuturor persoanelor.

Cadrele didactice dar si elevii Liceului Teoretic Alexandru Ioan Cuza din Alexandria, au trait astazi clipe de cosmar. In jurul orei 11 acestia au fost anuntati ca trebuie sa evacueze urgent unitatea de invatamant. Si nu a fost un exercitiu, la o anexa care era lipita de liceu au izbucnit din sesnin flacari, care amenintau sa se extinda si la salile de clasa. Acest lucru nu s-a intamplat, si asta datorita interventiei rapide a pompierilor care au sosit de urgenta la fata locului.
Pentru ca flacarile nu vroiau sa cedeze, si focul ardea mocnit, s-a luat decizia ca o parte a magaziei sa fie darmata de un buldozer. In cateva secunde aceasta a fost darmata, iar focul a fost localizat si stins.
Din primele cercetari efectuate la fata locului se pare ca incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurt circuit produs la instalatia elecrica din anexa.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 98%

Vant: 38.62 km/h

  • 21 Noiembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 22 Noiembrie 2018

    Rain And Snow 2°C 0°C