Incendiu intr-o locuinta din Rosiorii de Vede

Incendiu Rosiori

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pompierii Detasamentului Rosiorii de Vede au intervenit luni seara la un incendiu izbucnit intr-o locuinta de pe strada Mihail Kogalniceanu. Toate bunurile aflate in una din camerele imobilului au fost mistuite de flacari, dar nici o persoana nu a fost ranita.

Detasamentul de Pompieri Rosiorii de Vede a fost solicitat, luni seara, sa intervina la un incendiu izbucnit intr-o locuinta de pe strada Mihail Kogalniceanu. Pompierii rosioreni s-au deplasat la fata locului cu doua autospeciale reusind sa localizeze si sa stinga focul in cel mai scurt timp. Au fost distruse de flacari doar bunurile aflate in camera unde s-a produs incendiul, mobilierul, un televizor, cateva patruri si alte bunuri personale, in valoare totala de 5000 lei.
Incendiul a izbucnit din cauza jarului si scanteilor de la cosul de fum deteriorat ce au venit in contact cu materialele combustibile aflate in apropiere. In timpul  interventiei pompierilor,la fata locului a fost prezent si un echipaj SMURD dar, din fericire, nici o persoana nu fost ranita.

Meteo

Insorit

28°C

Alexandria

Insorit

Umiditate: 32%

Vant: 11.27 km/h

  • 14 August 2018

    Insorit 31°C 15°C

  • 15 August 2018

    Predominant innorat 32°C 17°C