Incendiu la Directia Impozite si Taxe a municipiului Rosiorii de Vede

Incendiu Primarie

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sediul Directiei Impozite si Taxe din Rosiorii de Vede a fost cuprins de flacari, ieri dupa amiaza. Incendiul a izbucnit in podul cladirii unde se executa lucrari de inlocuire a acoperisului. La fata locului s-au deplasat pompierii Detasamentului Rosiorii de Vede cu doua autospeciale si un echipaj SMURD.

O buna parte din investitia inceputa la un imobil din patrimoniul primariei Rosiorii de Vede a fost mistuita de flacari, cel mai probabil din neglijenta muncitorilor care executau lucrarile de refacere a acoperisului. Incendiul a izbucnit in jurul orei 17 in podul cladirii unde functioneaza Directia Impozite si Taxe a municipiului Rosiorii de Vede si interventia pompierilor rosioreni a durat mai bine de o ora pana la lichidarea focarului.
Din primele constatari la fata locului, incendiul s-a produs din cauza scanteilor provocate de un flex folosit la lucrarile de constructie efectuate in podul imobilului. Din fericire nu au existat victime iar arhiva si bunurile din interiorul cladirii nu au fost afectate. Politia municipala care a deschis dosar penal in acest caz si continua cercetarile pentru a stabili in ce imprejurari s-a produs evenimentul.Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 95%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Decembrie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -1°C

  • 19 Decembrie 2018

    Noros -1°C -2°C