O femei de 91 de ani a fost gasita moarta in propria casa la 8 luni de la deces

Batrana moarta

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Descoperire macabra, ieri, in localitatea Salcia. O batrana in varsta de 91 de ani, a fost gasita moarta, la 8 luni de la deces. Vinovat de acest lucru se face nepotul acesteia.  

Cadavrul unei femeie, in varsta de 91 ani, din localitatea Salcia, a fost descoperit ieri. Primele suspiciuni au venit din partea vecinilor care au observat ca batrana nu mai iese in curte. Un al semn de intrabare le-a ridicat si atitudinea nepotului acesteia, care nu permitea nimanui sa o viziteze. Cel care a luat insa atitudine a fost primarul localitati, care i-a cerut postasului sa nu ii mai inmaneze pensia batranei, asa cum se obisnuieste in mediul rural, decat dupa ce o vede pe femei. Descoperirea macabra a fost facuta abia la câteva zile dupa vizita postasului. 600 de lei, pensia batranei se pare ca a fost motivul pentru care nepotul femeii a hotarat sa tina cadavrul in casa, timp 8 luni.
Autoritatile au gasit trupul batranei mumificat si un bilet de la nepot: ” Am suferit destul. Nu sunt un criminal. Bunica a murit la data de 20 Decembrie 2014”
Vecinii spun ca, tusa Sița, asa cum o cunosc, ca a fost tot timpul bine ingrijita de nepot si nu se așteptau la asa ceva din partea lui.
Nepotul femeii este de negasit, a disparut de acasa imediat dupa ce a fost cautat de postarit. Vecinii cred că acesta a fugit de frica unei acuzatii de omor, insa anchetatorii nu au elemente care sa duca la cercetare penala pentru o astfel de fapta.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 38.62 km/h

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C

  • 16 Decembrie 2018

    Ploi usoare 9°C 3°C