Parcarea din piata centrala ocupata cu masini de vanzare

Piata auto

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mini targul auto din centrul municipiului Rosiorii de Vede s-a mutat cativa metri mai incolo, in parcarea pietei, unde masinile de vanzare sunt expuse zile in sir spre disperarea celor care nu reusesc sa gaseasca un loc de parcare in zona.

Cei mai multi dintre proprietarii care isi expun autoturismele scoase la vanzare sunt greu de identificat pentru a fi amendati. Desi risca amenzi pana la 500 de lei pentru stationarea autoturismelor cu afise pentru vanzare sunt inca destui rosioreni care ignora avertismentele autoritatiilor si continua sa ocupe parcarile publice din municipiul Rosiorii de Vede in mod abuziv. Targul improvizat cu masini de vanzare s-a mutat acum in parcarea amenajata in piata centrala si mai multe locuri sunt ocupate zile la rand de autoturisme cu afise in parbriz si numere straine.

Parcarea publica din piata centrala a municipiului Rosiorii de Vede este cu plata/ora, contravaloarea stationarii fiind incasata de angajatii administratiei publice locale. Desi taxele sunt foarte mici cei mai multi refuza sa le plateasca sub diverse pretexte, unii chiar sunt scandalizati ca li se pretinde sa plateasca locul de parcare.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 37.01 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C