Peste 40 de familii vor fii evacuate din locuintele sociale

Evacuati din B-uri

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Agitatie mare astazi in zona blocurilor B din Alexandria. Un executor judecatoresc insotit de fortele de ordine, s-a prezentat pentru a pune in aplicare o hotarare data de instanta, evacuarea a peste 40 de familii. Motivul neplata chiriilor. Insa executarea a fost amanita.

Peste 40 de familii din blocurile B din Alexandria, situate langa politia municipala, urmau ca astazi sa fie evacuate, in urma unei sentinte judecatoresti. Insa aceasta nu a mai avut loc, oamenii mai fiind pasuiti o perioada de timp. Acestia sustin insa, ca nu au unde se duce daca vor fi dati afara, pentru ca nu isi permit financiar traind doar din ajutorul social.
Primarul muncipiului, Victor Dragusin, sustine ca evacuarea are loc in urma unei sentinte judecatoresti, cele 46 de familii neplatindu-si chiria de ani de zile, tinand cont ca pretul chiriei nu este mare.
Tot autoritatile locale sustin ca, persoanele in cauza nu s-au sinchisit sa vina sa stea de vorba inainte de a avea loc acest episod, sa cada de comun acord cum sa isi plateasca chiria.
Ramande de vazut ce se va intampla in contnuare cu aceste persoane.

 

Meteo

Averse de ninsoare

0°C

Alexandria

Averse de ninsoare

Umiditate: 99%

Vant: 16.09 km/h

  • 17 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C 0°C

  • 18 Decembrie 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C