Procurorii DIICOT au descins in Teleorman

DIICOT

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Atat in Teleorman, cat si in mai multe judete din tara au fost facute de catre procurorii Diicot un numar de 72 de perchezitii domiciliare.

Prin actiune s-a urmarit destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, delapidare, spălare de bani, tăiere de arbori şi furt de material lemnos.
În  cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2011, suspectul C. V., administrator al unei societăţi comerciale care avea ca obiect principal tăierea şi rindeluirea lemnului a iniţiat constituirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii de infracţiuni.    S-a reţinut că în perioada 2014-2016, suspectul C. V. a coordonat activităţile infracţionale desfăşurate de către membrii grupului infracţional organizat, referitoare la tăierea fără drept de arbori, la sustragerea de material lemnos, la transportul, la prelucrarea, la valorificarea, la vânzarea utilajelor, a cherestelei, precum şi la însuşirea de sume de bani din gestiunea societăţii comerciale. Activităţile infracţionale au fost desfăşurate de către angajaţii sub coordonarea administratorului, în funcţie de activitatea pe care o desfăşurau în cadrul societăţii.
La sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Piteşti au fost aduse, în vederea audierii,  un număr de 30 de persoane.

Meteo

Noros

15°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 77%

Vant: 9.66 km/h

  • 21 Octombrie 2018

    Noros 17°C 10°C

  • 22 Octombrie 2018

    Predominant innorat 18°C 7°C