Revolta asociatilor de la Societatea agricola Troianul

Revolta la Troianul

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zeci de oameni s-au adunat, ieri, in fata sediului Societatii Agricole Troianul, ingrijorati ca isi vor pierde si pamanturile dupa ce au descoperit o multime de nereguli si falsuri in acte cand a inceput procedura de executarea silita a bunurilor societatii unde oamenii sunt asociati.

Executorul a scos la licitatie bunurile asociatiei pentru a recupera prejudiciul iar documentele arata ca mai multe imobile au fost ipotecate pentru sume uriase fara ca asociatii sa stie ce se intampla.

O multime de proprietari de terenuri din comuna Troianul, membri asociati la Societatea agricola Troianul, majoritatea oameni batrani, s-au adunat in fata sediului societatii pentru a cere explicatii conducerii despre neregulile si falsurile descoperite in documentele care stau la baza executarii silite asupra bunurilor asociatiei. Ipoteci cu acte falsificate si bilete la ordin fara acoperire de zeci de miliarde au dus la faliment si vanzarea prin licitatie a proprietatilor asociatiei agricole fapte la acesti oameni au devenit partasi fara voia lor.

Insotiti de politisti, oamenii au intrat in curtea societatii pana la sediul adminsitrativ pentru o discutie cu reprezentantii legali, sa le ceara socoteala despre situatia in care au adus societatea.
Un echipaj  al Politiei municipale Rosiorii de Vede s-a deplasat la fata locului in urma unei sesizari false in care se spunea ca oamenii adunati in fata societatii agricole ar blocat drumul.Politistii au incercat sa calmeze spiritele pentru a preveni eventualele incidente.
Membrii asociatiei vor sa schimbe conducerea pe care o considera responsabila de jaful din societate  si au formulat pe loc inca o plangere penala impotriva celor pe care ii considera responsabili, dar situatia este departe de a fi rezolvata.

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 37.01 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C