Sanse mari ca Mariana Zaldea sa-si primeasca nepoata

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mariana Zaldea din Alexandria, este in momentul de fata o bunica disperata. Nu isi doreste altceva decat sa isi vada nepata acasa, nepoata ce se afla un asistent maternal.

Cei de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, sustin ca vor pune in aplicare sentinta procesului de pe data de 9 iulie, prin care se cere incetarea plasamentului la asistentul maternal.
Mariana Zaldea din muncipiul Alexandria, este in momentul de fata o bunica disperata. Aceasta crede ca nu va reusi sa isi ia nepoata acasa, care se afla la un asistent maternal. Totul a inceput in urma cu cativa ani de zile, atunci cand dn cauza unei neglijente copila a ajuns la centru de plasament.
In aceste momente femeia nu isi doreste altceva decat sa isi vada nepotii impreuna, pentru ca doar acest lucru ia mai ramas dupa ce fata ei, rapusa de o boala a decedat.
Pentru ca isi doreste nepoata in sanul familiei, femeia sustine ca are si conditii. Locuieste la curte, unde are o casa cu 3 camere, plus baie si bucatarei.
Pentru ca in urma unui proces, bunica a castigat tutela nepoatei, ne-am adresat si  Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman. Aici am aflat ca Mariana Zaldea isi va primi nepoate, imediat ce va avea loc pe data de 9 iulie procesul, prin care se cere incetarea plasamentului la asistentul maternal, la care copila se afla in momentul de fata.
Deci iata ca sunt sanse foarte mari, ca micuta dorita enorm de mult de bunica, sa se intoarca in sanul familiei ,loc de unde in urma ca cativa ani a plecat.

Meteo

Predominant innorat

18°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 74%

Vant: 6.44 km/h

  • 19 Octombrie 2018

    Predominant innorat 20°C 11°C

  • 20 Octombrie 2018

    Ploaie marunta 16°C 10°C