Sarbatori insangerate pe soselele din Teleorman

Accident

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In perioada sarbatorilor pascale, in Teleorman au fost inregistrate mai multe accidente de circulatie. In urma acestora o persoana a decedat, o alta a fost ranita grav si mai multe usor.

Cand spui sarbatoarea te gandesti la familie, prieteni, pregatiri, cumparaturi iar lista poate continua. Din pacate insa, pentru unele persoane, aceste sarbatori le-au dat viata peste cap. Vorbim aici de rudele, prietenii sau familia celor implicati in accidentele de circulatie produse in cele 3 zile de sarbatoare. Consumul de alcool la volan si conducerea fara a poseda permis de conducere au facut din nou victime. Bilantul accidentelor ce sau produs in aceste zile este cat se poate de tragic: o persoane decedata, o alta ranita grav si mai multe ranite usor.

Acesta este bilantul trist al sarbatorilor de Paste, in ceea ce priveste evenimentele rutiere produse pe soselele din Teleorman. Evenimentele inregistrate in aceste zile, in mod special din cele doua cauze, alcoolul si conducerea fara permis, ar trebui sa fie pentru toti ce cei ce participa la trafic, indiferent de categoria lor un semnal de alarma. Asta daca vor sa ajunga in siguranta la destinatia propusa.

 

Meteo

Rain And Snow

0°C

Alexandria

Rain And Snow

Umiditate: 100%

Vant: 37.01 km/h

  • 14 Decembrie 2018

    Rain And Snow 2°C -4°C

  • 15 Decembrie 2018

    Breezy 3°C -1°C