Spargatori, prinsi in flagrant

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In urma unei actiuni de amploare  a politistilor de la  Biroului Investigatii Criminate Rosiorii de Vede au fost retinute mai multe persoane suspectate de furturi din locuinte.

Flagrantul surprins de politistii  si  probele administrate au dus la retinerea a cinci persoane care sunt cercetate pentru infractiuni comise pe raza mai multor localitati din judetele Teleorman, Arges si Olt.
Spargatorii de locuinte au cazut in mainile politistilor in urma unei actiuni organizate de Biroul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Rosiorii de Vede. Grupul infractional actiona in mai multe localitati atat din judetul Teleorman cat si din judetele Arges si Olt. Suspectii de furturi din locuinte au fost prinsi in flagrat, ieri noapte, in comuna Scriostea  si condusi la sediul Politiei municipiului Rosiorii de Vede pentru audieri.
Cercetarile politistilor rosioreni de la investigatii criminale au dus la identificarea  unui grup de 5 persoane fata de care s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie prezentati in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. Cei cinci sunt cercetati pentru mai multe infractiuni .

Meteo

Noros

13°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 93%

Vant: 6.44 km/h

  • 21 Octombrie 2018

    Ploi usoare 15°C 10°C

  • 22 Octombrie 2018

    Predominant innorat 18°C 7°C