Tanara de 25 de ani din Dobrotesti condusa pe ultimul drum

Inmormantare Nicoleta Baldovin

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Nicoleta Baldovin, una din victimele care si-au pierdut viata in clubul mortii, vineri seara a ajuns, ieri acasa, la parinti, in comuna Dobrotesti. Astazi sute de oameni au condus-o pe tanara de numai 25 de ani, pe ultimul sau drum in aceasta lume.

Sute de localnici, prieteni, cunoscuti dar si oficialitati au fost astazi alaturi de familia Nicoletei Baldovin, tanara de 25 de ani care si-a gasit sfarsitul, in mod tragic, vineri seara in Clubul Colectiv, alaturi de alti 29 de tineri plecati in lumea ingerilor. Trupul neinsufletit al Nicoletei a fost adus, ieri, la Dobrotesti, in casa parinteasca intr-un ultim popas al drumului fara intoarcere. Slujba de inmormantare a avut loc astazi la biserica din comuna Dobrotesti si din respect pentru durerea sfasietoare a celor care si-au pierdut copilul nu ne-am apropiat prea mult de cortegiul funerar pentru ca nici o imagine nu poate descrie o astfel de drama.

Se spune ca Dumnezeu ii cheama la El  pe cei buni, iar Nicoleta este unul dintre cei buni, o tanara titrata, absolventa de drept si istorie, o militanta pentru drepturile femeilor si eliminarea inegalitatilor care de-acum va fi voluntar in ceruri. Revolta nostra si pedepsirea vinovatilor pentru aceasta tragedie nu-i vor aduce inapoi pe cei morti dar poate ii vor ajuta pe cei ramasi sa nu mai traiasca niciodata astfel de momente.

Meteo

Partial innorat

2°C

Alexandria

Partial innorat

Umiditate: 97%

Vant: 17.70 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 4°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Insorit 2°C -2°C