Tot mai multi teleormaneni deranjeaza ordinea publica

Alexandru Ionut Iacob

Social
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tot mai multi teleormaneni deranjeaza ordinea si linistea publica. Acest lucru reiese din statistica Inspectoratului Judetean de Jandrami, in ultimele zile angajatii institutiei aplicand sanctiuni contraventionale de peste 4000 lei.

Fie ca sunt sub influenta bauturilor alcooloce sau nu, tot mai multi teleormaneni deranjeaza ordinea si linistea publica. De exemplu, in aceste zile, jandarmii au fost solicitati sa intervina la Spitalul Orasesenesc videle, acolo unde un tanar de 23 de ani adresa injurii si expersii jignitoare cadrelor medicale. Acesta a fost sanctionat cu suma de 1000 lei.
Si in baruri au loc astfel de incidente. Tot jandarmii orasului Videle, au fost nevoiti sa intervina in incinta unui local, acolo unde o persoana aflata in stare de ebrietate a inceput sa adresese injurii barmanului care ii solicitase justificat sa paraseasca incinta. Sanctiunea primita a fost in valoare de 500 lei.

O alta problema care este tot mai des intalnita de catre jandarmi, este a aceea a comportamentului necivilizat a persoanelor care arunca in spactii publice deseuri si resturi menajere.
Ieri, cand in bisericile din judet au avut loc slujbe pentru sfintirea apei, 35 de jandarmi au fost la datorie.
In total, in aceste zile, jandarmii teleormaneni au aplicat un numar de 25 sanctiuni contraventionale, din care 4 avertismente si 21 de amenzi, in valoare de 4100 lei.

Meteo

Insorit

23°C

Alexandria

Insorit

Umiditate: 52%

Vant: 6.44 km/h

  • 24 Septembrie 2018

    Ploi usoare 30°C 11°C

  • 25 Septembrie 2018

    Ploaie marunta 19°C 7°C