Cultura

Festival

Aseara a debutat o noua editie a festivalul concurs national de muzica populara “Pe deal la Teleormanel”. In competitia pentru marele premiu au fost 15 concurenti rin mai multe regiuni ale tarii.

Festival-concurs

O noua editie a festivalului concurs national de muzica populara “Pe deal la Teleormanel” a debutat astazi. Cei 15 concurenti calificati au urcat pe scena amplasata pe platoul din fata Casei de Cultura incepand cu ora 19.

Eugen Vlad

Rosiorenii au marcat 140 de ani de la infiintarea parcului Gradina publica, eveniment organizat de Directia pentru cultura a municipiului Rosiorii de Vede chiar in locul unde au fost amenajate primele alei din parcul ce avea sa primeasca, peste ani, numele primarului in mandatul caruia s-au facut amenajarile Mihail C. Manciulescu.

Cosoteni

In aceasta perioada la Manastirea Cosoteni, se afla in plina desfasurare sapaturile arheologice preventive in vederea obtinerii avizului pentru constructia corpului de chilii. Fiind vorba despre un monument istoric inainte de realizarea unei constructii se impune o cercetare arheologica care sa identifice eventualele vestigii.

Mai multe articole...