Concert de colinde

In parcul central din Rosiorii de Vede s-a deschis, aseara, Oraselul copiilor in prezenta autoritatilor locale care au pregatit si in acest an o multime de surprize copiilor de sarbatori. Odata cu deschiderea oficiala a avut loc si primul concert de colinde organizat de Directia pentru cultura a municipiului.

Unirea pentru vesnicie

Peste 200 de copii au participat la prima editie a festivalului de folclor "Unirea pentru vesnicie" organizat de Directia pentru cultura a municipiului Rosiorii de Vede. Portul, cantecul si dansul popular romanesc au incantat publicul prezent la eveniment organizat in premiera la Rosiorii de Vede.

Spectacol GAL Peretu

Cele mai cunoscute și mai îndrăgite cântece patriotice, colinde românești, muzică și jocuri populare din Teleorman, au răsunat de Ziua Națională în Căminul Cultural al Comunei Peretu, într-un spectacol organizat de Grupul de Acțiune Locală  Câmpia Burnazului. Localnicii au umplut până l sala de spectacol.

Festival

Aseara a debutat o noua editie a festivalul concurs national de muzica populara “Pe deal la Teleormanel”. In competitia pentru marele premiu au fost 15 concurenti rin mai multe regiuni ale tarii.

Mai multe articole...

Meteo

Averse de ninsoare

-2°C

Alexandria

Averse de ninsoare

Umiditate: 100%

Vant: 17.70 km/h

  • 23 Ianuarie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -5°C

  • 24 Ianuarie 2018

    Partial innorat 0°C -7°C