Expozitie cu obiecte de cult din Teleorman, la Muzeul Satului

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Incepand de ieri, la Muzeul National al Satului este deschisa o expozitie cu obiecte de cult din judetul Teleorman ce include mai multe piese de patrimoniu, in special icoane,selectate de prof. dr. Sebastian Duicu, cercetator stiintific la acest muzeu.

Expozitia "Marturii de arta si cultura ortodoxa din Episcopia Alexandriei si Teleormanului" a fost realizata cu binecuvantarea si sprijinul PS Galaction, episcopul Alexandriei si Teleormanului.

Eveniment de exceptie la Muzeul Satului Dimitrie Gusti unde, ieri a fost deschisa o expozitie de arta cu obiecte de cult si piese de patrimoniu selectate de cercetatorul Sebastian Duicu din bisericile si manastirile din judetul Teleorman. La eveniment au luat parte importanti oameni de cultura si reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe Romane.

Expozitia care cu obiecte de cult de laMuzeul Satului a fost realizata cu binecuvantarea si sprijinul PS Galaction Stinga - episcopul Alexandriei si Teleormanului si ramane deschisa pana pe 16 noiembrie in sala Gheorghe Focsa a muzeului.

Meteo

Partial innorat

26°C

Alexandria

Partial innorat

Umiditate: 71%

Vant: 28.97 km/h

  • 21 Iunie 2018

    Ploi usoare 28°C 18°C

  • 22 Iunie 2018

    Furtuna 30°C 17°C