Expozitie de monede si medalii la Muzeul de istorie Petre Voivozeanu

Muzeul de istorie

Expozitii
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Evenimentul cultural Noaptea muzeelor le-a oferit rosiorenilor ocazia sa viziteze expozitiile permanente ale Muzeului de istorie Petre Voivozeanu si sa participe la vernisajul unei expozitii cu obiecte de colectie, monede si medalii realizata cu sprijinul Sectiei din Alexandria a Societatii Numismatice Romane.

Sute de vizitatori de toate varstele au trecut pragul Muzeului de istorie Petre Voivozeanu din Rosiorii de Vede, sambata seara, la a V-a editie de Noaptea muzeelor, eveniment  european de interes cultural.In acest an. evenimentul a fost onorat de prezenta PS Galaction, episcopul Alexandriei si Teleormanului alaturi de alti colectionari, membri ai Societatii Numismatice Romane care au pus la dispozitie obiecte din colectiile personale pentru organizarea unei expozitii de monede si medalii.

Pentru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment municipalitatea i-a oferit episcopului Galaction Stanga, o diploma de excelenta iar cei 18 colectionari expozanti au primit diplome din partea Societatii Numismatice Romane in semn de recunoastere a preocuparii membrilor sai pentru colectionare.si implicare in organizarea unor manifestari culturale.

Meteo

Noros

1°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 100%

Vant: 37.01 km/h

  • 16 Decembrie 2018

    Rain 4°C 1°C

  • 17 Decembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C