Lansare de carte la Casa de cultura din Rosiorii de Vede

Lansare de carte la Casa de cultura din Rosiorii de Vede

Maria Monica Popescu

Lansari de carte
Tipografie

Casa municipala de cultura din Rosiorii de Vede a gazduit, astazi, lansarea volumului de versuri "Marturii de credinta-Sub drapelul tricolor" semnat de Maria Monica Popescu. Cartea se adreseaza copiilor si tinerilor ca mai toate volumele publicate pana acum de Maria Monica Popescu.

Maria Monica Popescu si-a lansat ultimul sau volum de versuri "Marturii de credinta-Sub drapelul tricolor", la Casa de cultura din Rosiorii de Vede, in fata unui public format in majoritate din copii, elei ai scolilor Zaharia Stancu si Mihai Eminescu. Autoarea  a publicat pana acum mai multe volume de versuri, piese de teatru si carti de povesti, majoritatea pentru copii si tineri.
Membra a Cenaclului literar „Orizonturi” din Timişoara, a Cenaclurilor „Nicolae Labiş” şi „Eugen Constance” din Craiova si a Asociaţiei Scriitorilor Olteni, Maria Monica Popescu este autoarea volumelor „Poveste cu Ţăndărică”, „Şoricelul din poveste”, „Vinovatul”, „Celelalte Anotimpuri”, „Alai de Primăvară”, "Ideal de viaţă", "Cristal si piatra".