Educatie

Alte categorii

Deschidere an universitar

Educatia la zi

Anul universitar 2017-2018 a fost deschis astazi, oficial si la Alexandria. La acesta au participat, alaturi de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si doi secretari de stat, Adrian Gadea si Gigel Paraschiv.

Ziua Europeana a Limbilor

Educatia la zi

Activitatea dedicată Zilei Limbilor Străine a facut parte din Programul Activităţilor ştiinţifice, metodice si culturale cuprinse in Planul Managerial al Casei Corpului Didactic Teleorman, pentru anul școlar 2017-2018.

Scoala in siguranta

Educatia la zi

Scoala in siguranta, campanie desfasurata in aceasta perioada de catre politistii teleormaneni. Acestia fac serie de recomandari elevilor, fiind prezenti in zonele adiacente unitatilor de invatamant.

Proiect Gradinita 3

Gradinita

Cadrele didactice si micutii gradinitei numarul 3 din Alexandria, au luat parte la un nou proiect. Acesta este intitulat “Sanatos intr-un mediu sanatos”, si este realizat in parteneriat cu Asociatia Pro Mediu Teleorman si Fundatia pentru Parteneriat.

Gradinita 7

Gradinita

Astazi micutii gradinitei numarul 7 din Alexandria au avut parte de o surpriza din partea conducerii. Aici a fost marcata in avans Ziua Copilului, iar ca invitati au fost Alba ca Zapada si Mickey Mouse.

In lumea povestilor

Gradinita

Biblioteca Judeteană Marin Preda Teleorman, a organizat miercuri, concursul pentru prescolari sub genericul „În lumea povestilor”, ajuns la a IX-a editie. Anul acesta  s-au inscris 3 gradinite din judet.

Liceul Teoretic Zimnicea

Scoala

Liceul Zimnicea a castigat un proiect de grant in valoare de 100 000 euro, un proiect care se va derula pe o perioada de 4 ani.

Fara lapte si corn

Scoala

Chiar daca au inceput cursurile anului scolar, in Teleorman nu a inceput distribuirea laptelui si a cornului, dar si a merelor proaspăte. Pentru aceste produse au fost demarate procedurile de licitatie inca din luna mai.

Incepe scoala

Scoala

Luni va incepe noul an scolar 2017 - 2018. La nivelul judetului Teleorman va suna clopotelul pentru 45.000 de elevi.

Publicitate

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro