Alte categorii

Lavinia Teodorescu

Educatia la zi

Inca o tanara de exceptie din Rosiorii de Vede pleaca sa cucereasca lumea. Lavinia Teodorescu, fosta eleva a scolii Mihai Eminescu si absolventa a Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti a fost admisa cu bursa completa la renumita Universitate Harvard din Statele Unite ale Americii.

Premii si diplome de excelenta

Educatia la zi

Un eveniment de amploare din cadrul programului "Zilelor municipiului Rosiorii de Vede" a fost dedicat mintilor sclipitoare, elevilor rosioreni care au obtinut rezultate deosebite la concursurile scolare nationale, sefilor de promotie din liceele rosiorene si artistilor plastici care duc cu ei, in tara si in lume numele orasului in care s-au nascut sau traiesc.

Trupe de teatru

Educatia la zi

Concursul „Uniti pentru Romania”, pentru a sarbatori Centenarul Marii Uniri se organizeaza pe sectiuni, respectiv clasele 0-IV, V-VII si liceu si cuprinde mai multe etape. Astazi, in sala de sedinte a Primariei Alexandria s-a desfasurat etapa a patra, teatrul.

Atelier creatie

Gradinita

Micutii de la Gradinita Nr. 4 Rosiorii de Vede au fost invitatii Muzeului municipal de istorie la atelierul de creatie dedicat costumul popular. In cadrul acestui proiect educational initiat de Directia pentru cultura, copiii au reprodus prin desen piesele si cusaturile costumul popular romanesc.

Spectacol umanitar

Gradinita

Micutii gradinitei Ion Creanga din Alexandria, au organizat alaturi de cadrele didactie si parinti spectacolul “Din inima, pentru inima”. Acesta a adus in prim plan cea mai iubita fiinta, mama, dar in acelasi timp a fost si unul umanitar, s-au stran bani pentru micutul Eric Mitran, care este grav bolnav.

Gradinita 6 Alexandria

Gradinita

Pichindeii celor sase grupe ale Gradinitei cu program prelunigit numarul 6 din Alexandria sunt pregatiti sa il astepte pe Mos Nicolae. Ieri, acestia au participat la diferite ateliere in care acestia au creat diferite obiecte.

Liceul Teoretic Zimnicea

Scoala

Liceul Teoretic Zimnicea a reusit clasarea pe locul 2 la editia de anul acesta a Paradei Europei, gazduita sambata de municipiul Alexandria, cu un program dedicat Danemarcei. Un loc 2 care asigura celor 50 de membri ai echipei o minivacanta la mare.

Elevi CN Anastasescu

Scoala

Doar doua zile ne mai despart de mult asteptatul eveniment "Parada Europei" iar la liceele din Rosiorii de Vede se fac ultimele repetitii. Dupa multe ore de munca, elevii sunt la fel de entuziasmati si optimisti ca se vor prezenta foarte bine in fata juriului si a publicului.

Elevii Colegiului National A.D. Ghica

Scoala

Mai multi profesori de la Colegiul Ghica din Alexandria au marcat ziua Europei, prin mai multe evenimente, care s-au desfasurat in salile de clasa din incinta scolii. Elevii s-au organizat pe grupuri si au avut prezentari cu caracteristicile unor tari importante din spatiul european.

Publicitate
In pana presei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro