Educatie

Alte categorii

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, a continuat programul de educație cinematografică CinEd cu o nouă proiecție. Astazi, elevii clasei a-XI-a B din cadrul Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, au urmarit filmul “Intervalul”.

Scoala din Buzescu

Educatia la zi

Pana in anul 2018 la Scoala gimnaziala din Buzescu se va derula un nou proiect Erasmus+. Astazi, unitatea scolara a primit musafiri din Spania, Polonia si Lituania.

Pavel Nastase

Educatia la zi

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a fost participat sambata la o dezbatere privind principalele probleme ale învăţământului preuniversitar, cu accent pe învăţământul primar.

Proiect Gradinita 3

Gradinita

Cadrele didactice si micutii gradinitei numarul 3 din Alexandria, au luat parte la un nou proiect. Acesta este intitulat “Sanatos intr-un mediu sanatos”, si este realizat in parteneriat cu Asociatia Pro Mediu Teleorman si Fundatia pentru Parteneriat.

Gradinita 7

Gradinita

Astazi micutii gradinitei numarul 7 din Alexandria au avut parte de o surpriza din partea conducerii. Aici a fost marcata in avans Ziua Copilului, iar ca invitati au fost Alba ca Zapada si Mickey Mouse.

In lumea povestilor

Gradinita

Biblioteca Judeteană Marin Preda Teleorman, a organizat miercuri, concursul pentru prescolari sub genericul „În lumea povestilor”, ajuns la a IX-a editie. Anul acesta  s-au inscris 3 gradinite din judet.

Valeria Gherghe

Scoala

In zilele de de 6 si 7 iunie s-a desfasurat prima proba a examenului de bacalaurat. Din numarul total de candidati, 72% au obtinut cel mai inalt nivel de competenta.

Gala absolventilor

Scoala

Absolventii claselor a-VIII-a din Alexandria, si-au dat inatlnire astazi pe platoul din fata Casei de Cultura. Muncipalitatea a organizat pentru ei o gala, in care au fost premiati sefii de promotie.

Zi aniversara

Scoala

Scoala Mihai Eminescu din Rosiorii de Vede a sarbatorit astazi, 15 ani de cand poarta numele marelui poet national. Fosti elevi si dascali au sarbatorit, intr-un cadru festiv alaturi de colegii lor aceasta zi speciala din viata scolii.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro