Educatie

Alte categorii

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, a continuat programul de educație cinematografică CinEd cu o nouă proiecție. Astazi, elevii clasei a-XI-a B din cadrul Liceului Pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria, au urmarit filmul “Intervalul”.

Scoala din Buzescu

Educatia la zi

Pana in anul 2018 la Scoala gimnaziala din Buzescu se va derula un nou proiect Erasmus+. Astazi, unitatea scolara a primit musafiri din Spania, Polonia si Lituania.

Pavel Nastase

Educatia la zi

Ministrul Educaţiei, Pavel Năstase, a fost participat sambata la o dezbatere privind principalele probleme ale învăţământului preuniversitar, cu accent pe învăţământul primar.

Proiect Gradinita 3

Gradinita

Cadrele didactice si micutii gradinitei numarul 3 din Alexandria, au luat parte la un nou proiect. Acesta este intitulat “Sanatos intr-un mediu sanatos”, si este realizat in parteneriat cu Asociatia Pro Mediu Teleorman si Fundatia pentru Parteneriat.

Gradinita 7

Gradinita

Astazi micutii gradinitei numarul 7 din Alexandria au avut parte de o surpriza din partea conducerii. Aici a fost marcata in avans Ziua Copilului, iar ca invitati au fost Alba ca Zapada si Mickey Mouse.

In lumea povestilor

Gradinita

Biblioteca Judeteană Marin Preda Teleorman, a organizat miercuri, concursul pentru prescolari sub genericul „În lumea povestilor”, ajuns la a IX-a editie. Anul acesta  s-au inscris 3 gradinite din judet.

Evaluare nationala

Scoala

Teleormanul s-a clasat, din nou pe ultimele locuri la evaluarea nationala. Procentul de promovabilitate a fost de 63,47%, singurul judet cu un procent mai mic fiind Giurgiu.

Bacalaureat 2017

Scoala

Elevii claselor a-XII-a din judet, au inceput de astazi sustinerea probelor scrise ale examenului de Bacalaureat. Prima proba a fost cea la limba si literature roman, fiind prezenti un numar de 2050 de tineri.

Valeria Gherghe

Scoala

In zilele de de 6 si 7 iunie s-a desfasurat prima proba a examenului de bacalaurat. Din numarul total de candidati, 72% au obtinut cel mai inalt nivel de competenta.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro