Alte categorii

Pregatiri de Parada

Educatia la zi

Liceul din Zimnicea a avut programate ieri si astazi pregatiri pentru programul din cadrul Paradei  Europei de anul acesta, cand liceul zimnicean va reprezenta Danemarca. Dupa intalnirea de astazi urmeaza cateva zile de pauza prilejuite de sarbatorile pascale.

Scoli inchise

Educatia la zi

In cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta de astazi s-a stabilit inchiderea scolilor din judetul Teleorman si pentru restul saptamanii.

Conferinta ISJ

Educatia la zi

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Teleorman a sustinut astazi o conferinta de presa. In cadrul acesteia a fost prezentata evolutia veniturilor brute si nete a personaluilui institutiei.

Spectacol umanitar

Gradinita

Micutii gradinitei Ion Creanga din Alexandria, au organizat alaturi de cadrele didactie si parinti spectacolul “Din inima, pentru inima”. Acesta a adus in prim plan cea mai iubita fiinta, mama, dar in acelasi timp a fost si unul umanitar, s-au stran bani pentru micutul Eric Mitran, care este grav bolnav.

Gradinita 6 Alexandria

Gradinita

Pichindeii celor sase grupe ale Gradinitei cu program prelunigit numarul 6 din Alexandria sunt pregatiti sa il astepte pe Mos Nicolae. Ieri, acestia au participat la diferite ateliere in care acestia au creat diferite obiecte.

Proiect Gradinita 3

Gradinita

Cadrele didactice si micutii gradinitei numarul 3 din Alexandria, au luat parte la un nou proiect. Acesta este intitulat “Sanatos intr-un mediu sanatos”, si este realizat in parteneriat cu Asociatia Pro Mediu Teleorman si Fundatia pentru Parteneriat.

Educatie in natura

Scoala

Doua proiecte educative pe teme mediu au ajuns astazi la final. Este vorba despre “Scoala ecoturienilor” si “ECO-Junior”, ambele la Scoala nr.2 Zimnicea. Peste 100 de elevi de gimnaziu si profesorii lor au fost implicati in activitatile celor doua proiecte.

Olimpici

Scoala

Elevii Colegiului National Anastasescu s-au intors de la olimpiadele nationale cu rezultate notabile si in acest an. Liceenii rosioreni se numara printre cei mai buni din tara la matematica, latina, franceza, engleza si informatica.

Simulare bacalaureat

Scoala

Participare buna, astazi, la Liceul Virgil Madgearu din Rosiorii de Vede unde s-a desfasurat prima proba scrisa a simularii examenului de bacalaureat. Doar 43 de elevi din totalul de 454 au absentat de la proba scrisa la limba si literatura romana.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro