Alte categorii

Lavinia Teodorescu

Educatia la zi

Inca o tanara de exceptie din Rosiorii de Vede pleaca sa cucereasca lumea. Lavinia Teodorescu, fosta eleva a scolii Mihai Eminescu si absolventa a Liceului Teoretic International de Informatica Bucuresti a fost admisa cu bursa completa la renumita Universitate Harvard din Statele Unite ale Americii.

Premii si diplome de excelenta

Educatia la zi

Un eveniment de amploare din cadrul programului "Zilelor municipiului Rosiorii de Vede" a fost dedicat mintilor sclipitoare, elevilor rosioreni care au obtinut rezultate deosebite la concursurile scolare nationale, sefilor de promotie din liceele rosiorene si artistilor plastici care duc cu ei, in tara si in lume numele orasului in care s-au nascut sau traiesc.

Trupe de teatru

Educatia la zi

Concursul „Uniti pentru Romania”, pentru a sarbatori Centenarul Marii Uniri se organizeaza pe sectiuni, respectiv clasele 0-IV, V-VII si liceu si cuprinde mai multe etape. Astazi, in sala de sedinte a Primariei Alexandria s-a desfasurat etapa a patra, teatrul.

Atelier creatie

Gradinita

Micutii de la Gradinita Nr. 4 Rosiorii de Vede au fost invitatii Muzeului municipal de istorie la atelierul de creatie dedicat costumul popular. In cadrul acestui proiect educational initiat de Directia pentru cultura, copiii au reprodus prin desen piesele si cusaturile costumul popular romanesc.

Spectacol umanitar

Gradinita

Micutii gradinitei Ion Creanga din Alexandria, au organizat alaturi de cadrele didactie si parinti spectacolul “Din inima, pentru inima”. Acesta a adus in prim plan cea mai iubita fiinta, mama, dar in acelasi timp a fost si unul umanitar, s-au stran bani pentru micutul Eric Mitran, care este grav bolnav.

Gradinita 6 Alexandria

Gradinita

Pichindeii celor sase grupe ale Gradinitei cu program prelunigit numarul 6 din Alexandria sunt pregatiti sa il astepte pe Mos Nicolae. Ieri, acestia au participat la diferite ateliere in care acestia au creat diferite obiecte.

Melania Mortasipu

Scoala

Cele mai mari medii la prima sesiune a examenului de bacalaureat, foarte aproape de nota maxima au fost obtinute de doua absolvente ale Colegiului National Anastasescu din Rosiorii de Vede.

Contestatii la bac

Scoala

Putin peste jumătate dintre absolvenții de liceu au promovat examenul de Bacalaureat în Teleorman. Dupa rezolvarea contestatiilor, procentul de promovabilitate a crescut la 52,5 de la 47,3

Rezultate BAC

Scoala

Nici jumătate dintre absolvenții de liceu nu au promovat examenul de Bacalaureat în Teleorman. Cu un procent de promovabilitate de 47,3%, județul este pe penultimul loc în țară, în urma sa fiind județul Ilfov cu un procent de 34% rată de promovare.

Publicitate
In centrul Atentiei

Aboneaza-te acum

mediasudtv.ro

Meteo

Mostly Clear

20°C

Alexandria

Mostly Clear

Umiditate: 70%

Vant: 17.70 km/h

  • 17 August 2018

    Partial innorat 33°C 18°C

  • 18 August 2018

    Predominant insorit 33°C 19°C