In 18 scoli din Teleorman a fost schimbata conducerea

ISJ

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Conducerea a 18 scoli din Teleorman a fost schimbata, incepand cu data 1 septembrie. Declaratia a fost facauta de Valeria Gherghe, inspectorul general al ISJ. 

La inceputul acestei saptamani, Valeria Gherghe, inspectorul general al ISJ a sustinut o conferinta de presa. Printre subiectele prezentate in cadrul acesteia a fost si cel referitor la schimbarea directorilor unitatilor de invatamant. Astfel, din cele 142 unitati de invatamant cu personalitate juridica din Teleorman, in 18 directorii au fost schimbati. Conform conducerii inspectoratului, directorii sau directorii adjuncti ai unitatilor de invatamant nu a ocupat aceasta functie in urma unui concurs, ci au fost numiti cu delegatie la inceputul anului dcolar trecut. Pentru majoritatea celor care au ocupat functii în conducerea unităţilor scolare a fost prelungita delegatia, pana la organizarea concursului de ocupare a acestor functii, dar nu mai tarziu de sfarsitul anului scolar viitor.
Si la Liceul Tehnologic nr. 2 din Rosiorii de Vede si Liceul Tehnologic “Andrei Saguna” din Botoroaga s-a dorit schimbarea directorilor, insa nu au fost gasiti inlocuitori, toti profesorii care indeplinesc conditiile legii, refuzand aceasta propunere.

Meteo

Predominant innorat

1°C

Alexandria

Predominant innorat

Umiditate: 99%

Vant: 17.70 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 3°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Predominant insorit 2°C -2°C