Intalnire de proiect in Letonia

Zaharia Stancu

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

La Scoala Zaharia Stancu din Rosiorii de Vede a avut loc o ultima intalnire inainte de plecarea in Letonia. In aceasta saptamana un grup de elevi insotiti de cadre didactice vor desfasura mai multe activitati impreuna cu partenerii letoni, in cadrul proiectului Share play -Erasmus.

Astazi a inceput vizita in Letonia a elevilor de la Scoala Zaharia Stancu in cadrul proiectului Share play derulat in parteneriat cu alte sase tari,Norvegia,Turcia, Estonia, Germania, Portugalia si Polonia. La intalnirea ce a avut loc inainte de plecare s-au pus la punct ultimele detalii ,mai ales ca cei mai multi dintre copii se afla la prima deplasare in strainatate. Programul vizitei este extrem de incarcat cu diverse activitati ce se desfasoara in mai multe locatii.

Echipa de elevi implicata in proiectul Share play a participat la mai multe activitati derulate in scoala si in tarile partenere unde au avut loc deplasari pana in acest moment. Pe parcursul desfasurarii proiectului se desfasoara mai multe activitati, învăţare, predare, activităţi de formare, care vor include jocuri, turnee, expoziţii, ateliere de jocuri şi educaţie.

Meteo

Senin

1°C

Alexandria

Senin

Umiditate: 98%

Vant: 20.92 km/h

  • 12 Decembrie 2018

    Rain And Snow 4°C 0°C

  • 13 Decembrie 2018

    Insorit 2°C -2°C