Sala de sport de la Scoala Dan Berindei va fi gata in toamna acestui an

Sala sport

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Elevii Scolii Dan Berindei vor avea, din toamna o sala de sport noua si moderna in care sa-si desfasoarele orele de educatie fizica dar si alte competitii sportive. Lucrarile de executie la prima din cele trei sali de sport ce se construiesc la Rosiorii de Vede sunt in grafic si se incadreaza in termenul prevazut in contract.

Constructia primei sali de sport destinate elevilor din municipiul Rosiorii de Vede se afla intr-un stadiu avansat de executie si va fi finalizata in toamna.De aceasta sala de sport amplasata in curtea Scolii Dan Berindei vor beneficia si elevii Scolii Zaharia Stancu. Investitia, in valoare de 22 miliarde de lei se deruleaza in cadrul Programului "Sali de sport" realizat prin Compania Nationala de Investitii.

De sala de sport de la Colegiul National Anastasescu vor beneficia si elevii Liceului Virgil Madgearu iar lucrarile de constructie se vor finaliza anul viitor. In prezent, la Rosiorii de Vede exista o sala de sport doar la Colegiul Tehnic Anghel Saligny iar noile proiecte de investitii aflate in derulare rezolva problema salilor de sport pentru elevii rosioreni. Alte doua sali de sport au fost abandonate, din lipsa de fonduri, in diferite stadii de constructie, la Clubul Sportiv Scolar si Liceul Tehnologic Nr. 2. Daca pentru sala Liceului Tehnologic s-a gasit o solutie si va fi construita cu fonduri europene in cadrul proiectului de finalizare a Campusului scolar, despre soarta  celei din curtea Scolii Gala Glaction destinata Clubului Sportiv Scolar, nu se stie nimic pana in acest moment.

Meteo

Noros

0°C

Alexandria

Noros

Umiditate: 95%

Vant: 11.27 km/h

  • 18 Decembrie 2018

    Averse de ninsoare 0°C -1°C

  • 19 Decembrie 2018

    Noros -1°C -2°C