Zimnicea Debate Club dezbateri academice la Liceul Teortic

Zimnicea Debate Club

Educatia la zi
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Zimnicea Debate Club a inceput pregatirile pentru faza judeteana a olimpiada de dezbateri academice programata pentru sfarsitul lunii mai, acolo unde va participa cu 2 echipe, una de incepatori si una de avansati. Pregatirile au loc in fiecare dupa-amiaza de joi.

Zimnicea Debate Club, clubul de dezbateri academice al Liceului Teoretic Zimnicea a demarat de ieri pregatirile pentru faza judeteana a olimpiadei de dezbateri programata pentru sfarsitul lunii mai. Este vorba de fostul concurs national “Tinerii Dezbat”, initiat in anul 2009 si devenit incepand din acest an olimpiada scolara. Doua echipe a inscris Liceul Zimnicea, una pentru intrecerea incepatorilor si una la categoria avansati.
Prima sedinta de pregatire a fost una de introducere in arta si tehnica dezbaterilor academice, din program nelipsind schimbul de experienta si organizarea unui meci demonstrativ.
Pregatirea pentru olimpiada judeteana  de dezbateri va continua in fiecare zi de joi, la aceasta faza a competitiei urmand sa concureze 4 echipe la categoria “avansati” si 14 pentru categoria “incepatori”.

Meteo

Averse de ninsoare

0°C

Alexandria

Averse de ninsoare

Umiditate: 99%

Vant: 14.48 km/h

  • 17 Decembrie 2018

    Snow 1°C -1°C

  • 18 Decembrie 2018

    Rain And Snow 1°C 0°C