Liceul Teoretic Zimnicea

Liceul Teoretic Zimnicea a reusit clasarea pe locul 2 la editia de anul acesta a Paradei Europei, gazduita sambata de municipiul Alexandria, cu un program dedicat Danemarcei. Un loc 2 care asigura celor 50 de membri ai echipei o minivacanta la mare.

Elevi CN Anastasescu

Doar doua zile ne mai despart de mult asteptatul eveniment "Parada Europei" iar la liceele din Rosiorii de Vede se fac ultimele repetitii. Dupa multe ore de munca, elevii sunt la fel de entuziasmati si optimisti ca se vor prezenta foarte bine in fata juriului si a publicului.

Elevii Colegiului National A.D. Ghica

Mai multi profesori de la Colegiul Ghica din Alexandria au marcat ziua Europei, prin mai multe evenimente, care s-au desfasurat in salile de clasa din incinta scolii. Elevii s-au organizat pe grupuri si au avut prezentari cu caracteristicile unor tari importante din spatiul european.

Ofertă educațională

Liceul Teoretic Zimnicea si-a prezentat astazi oferta educationala pentru noul an scolar in cateva dintre localitatile limitrofe orasului. O delegatie formata din profesori, elevi, dar si primarul orasului s-au deplasat in comunele invecinate pentru a promova unitatea de invatamant. Principalele atuu-uri: transportul gratuit si noul campus scolar.

Mai multe articole...